Vaja läheb määramatus koguses:
Makarone
Vett
Õli
Liha
Mune
1. Pane vesi keema ja kui vesi on keema läinud pane makaronid sisse.
2. Kui uuesti keema läheb, lisa soola või puljongikuubik ja keera tuli väikseks.
3. ~10 minuti pärast pussita makarone. Kui need on piisavalt pehmed, siis kalla nad potist sõela ja jahuta külma vee all.
4. Pane õli pannile ja pane makaronid ka.
5. Tükelda liha suht väikesteks tükkideks ja pane pannile ja sega makaronidega läbi.
6. Võtad (1+ sööjate arv) muna ja paned pannile. Soovitus: Ava munad eraldi kausikeses, sest muidu võib mingi halb üllatus tulla kuskilt. Ja siis pese see kausike kohe. Pärast on seda raskem teha.
7. Natuke soola ja pipart ka sinna pannile.
8. Siis segad kõik hullult läbi kuni muna kalgendub ja siis kaas peale ja keera tuli suureks.
9. Oota minut ja ongi valmis.
10. Võimalusel naudi, selle puudumisel söö.
Janus Pinka 4. august 2014
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar